neděle 4. srpna 2013

Hudební podnik měst Mostu, Litvínova a okolí



Včera byla spuštěna nová verze databáze kapel a muzikantů všech žánrů z Mostecka a přilehlých obcí. Nástupce webu bigbit.unas.cz, který také provozoval duchovní otec projektu, hudební archivář a člen industrial noise kapely a autor blogu stejného jména Napalmed, Radek K., byl nazván "Hudební podnik měst Mostu, Litvínova a okolí". Na projektu je ještě spousta práce a samozřejmě je zaměřen na veškerou hudbu vznikající v Mostě a okolí, takže není žánrově omezen tak, jako tento blog, ale jistě jde o skvělou aktivitu. 

×××

O projektu: "Hudební podnik měst Mostu, Litvínova a okolí (...) je skládka, kde se marně pokouším mapovat skupiny a muzikanty z našich končin. Bez cenzury a stylových omezení se zeširoka zaměřuji rovněž na projekty, šumaře, diletanty, prostě a jednoduše na všechny, kdo mají cokoli společného s hudební kulturou. Veškeré informace na těchto stránkách jsou ryze archivně-dokumentačního charakteru. Snaží se o nezaujatý shrnující podhled na hudební dění v celé jeho šíři.

Neboť materiálu není nikdy dost, prosím Vás tímto o další, mě neznámé podklady v podobě fotek, obrázků, článků, obalů nahrávek, nahrávek v jakékoli kvalitě - nejlépe originály, atd. Vše samozřejmě po brzkém zpracování v pořádku vrátím. Neváhejte prosím, nebojte se, napište co víte, popř. rovnou pošlete, půjčte cokoli, čím je možno tento archiv obohatit. Děkuji předem!

Do budoucna se např. bude hodit volné místo na webu pro umístění MP3 souborů vztahujících se k obsahu, přepsané texty, historie, články, recenze, nasnímané (nascanované) fotky, plakáty, recenze, apod.
RadeK.K.(radek@bluebridge.cz)"

Žádné komentáře:

Okomentovat